Älykäs, nopea ja erittäin luotettava

KotiCharge älykkäät operaattori ominaisuudet

Plug & play-ratkaisu

KotiCharge käyttää edistynyttä konenäköteknologiaa yksinkertaistaakseen sähköautosi latauskokemuksen. Järjestelmämme on suunniteltu tunnistamaan ajoneuvo ja mahdollistamaan automaattinen latauksen aloittaminen. Sinun tarvitsee vain ajaa kohteeseen, liittää laturi, ja lataus alkaa automaattisesti – puhelinsovellusta ei tarvita.

Eri sähköautojen laturimerkkien yhteensopivuus

KotiChargen kuormanhallinta ja operaattoripalvelu tukevat laajaa määrää tunnettujen merkkien latauslaitteita. KotiChargen ratkaisun kanssa voidaan käyttää lähtökohtaisesti kaikkia latauslaitteita jotka tukevat OCPP 1.6J-standardia tai uudempaa. Tunnettujen merkkien ja laadukkaiden latureiden avulla takaamme turvallisen, käyttäjäystävällisen ja kustannustehokkaan latauksen. Tiimimme neuvoo asiakkaita parhaan laturin valinnassa eri tarpeisiin ilman piilokuluja.

Tämän avulla kiinteistössä voidaan myös käyttää useamman merkkisiä latauslaitteita. Kaikki voivat valita itselleen parhaiten sopivan merkin, ja antaa KotiChargen hoitaa operointi.

Universaali & Riippumaton Operaattoripalvelu

KotiCharge tarjoaa laitteesta riippumattoman operaattoripalvelun latauslaitteille jotka tukevat OCPP 1.6J-standardia tai uudempaa. Operaattoripalvelumme ei siis vaadi latauslaitteiden tai asennuksen tilaamista Kotichargelta. Voit käyttää KotiChargen operaattoripalvelua yhteensopivien latureiden kanssa ja taata tehokkaan peruslatauksen käyttäjille.

Kuormanhallinan avulla teemme lataamisesta turvallista ja riski sähköjärjestelmän ylikuormituksesta poistuu.

Kun otat Kotichargen operaattoripalvelun käyttöön, tarjoamme mm. pörssisähkösopimusten hinnoittelutuen (SPOT), optimoidun lataustehon, latauksen ajastamisen päivän halvimpiin hetkiin ja joukon muita ominaisuuksia.

Näin ollen voit käyttää ja hyödyntää nykyistä laturiasi ja säästää hankintakustannuksissa. Varmistamme nykyisen latauslaitteesi yhteensopivuuden ennen sitoutumista palveluumme.

  Useiden laturimerkkien tuki  

Tukemamme EV Laturibrändit

GARO

ChargeAmps

Zaptec

Go-e

DEFA

ABB

EASEE

Kempower

Schneider

Keba

GARO

Charge Amps Dawn

Zaptec

Go-e

Wallbox

ABB

EASEE

Kempower

Schneider

Keba

KotiChargen ratkaisun kanssa voidaan käyttää kaikkia latauslaitteita jotka tukevat OCPP 1.6J-standardia tai uudempaa. Kuormanhallintamme on laturista riippumaton ja sen avulla voidaan optimoida latausteho sähköjärjestelmään asennettujen latureiden osalta valmistajasta riippumatta.

Päivitämme jatkuvasti järjestelmäämme tukemaan eri latauslaitevalmistajien tuotteita. Mikäli käytössäsi on erimerkkinen laturi kuin meidän sivuillamme, ota rohkeasti yhteyttä

Arvostamme yksityisyyttäsi!

KotiCharge käyttää Stripe-palvelua kaikkeen maksujen välitykseen ja käsittelyyn. Tämä luotettava ja tietoturvallinen palvelu mahdollistaa, että kortti- tai maksutietoja ei tallenneta meidän päässä. Stripe on johtava maksupalveluntarjoaja, joka tarjoaa vankat suojausprotokollat, on GDPR-yhteensopiva ja suojaa maksutietosi. Lisäksi KotiCharge noudattaa tiukasti GDPR-ohjeita suojatakseen käyttäjätietoja kaikessa toiminnassa.

  Riippumaton ja yleismaailmallinen
Riippumaton ja Universaali

Operaattoripalvelun hinnoittelu

Operaattoripalvelumaksu

Operaattoripalvelun käyttömaksu

5 €/laturi/kk

2,48 sentti/kWh

Operaattoripalvelumaksu

Operaattoripalvelun käyttömaksu

5 €/laturi/month

2,48 cent/kWh

Tutustu KotiCharge-ratkaisuun

Kiinnostaako ainutlaatuinen ratkaisumme sähköautojen lataukseen? Lataa kattava oppaamme saadaksesi yksityiskohtaisen käsityksen siitä, miten KotiCharge muuttaa alaa. Se on tehty juuri sinua varten!


Kaikki kerralla -ratkaisu EV-lataukseen
  Kaiken kattava latausratkaisu  

KotiCharge-mobiilisovellus

KotiChargen mobiilisovellus on palvelumme keskeinen osa, joka tarjoaa monenlaisia toimintoja, mutta on silti erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Riippuen siitä mihin latureihin käyttäjällä on käyttöoikeus, hän näkee käytettävissään olevat laturit kartalta ja voi aloittaa latauksen sekä monitoroida lataustilaa.
Sovellus tarjoaa myös automaattisen sähkönkäytön laskutuksen. KotiChargen mobiilisovellukseen kuuluu lisäksi varausjärjestelmä, jossa käyttäjät voivat varata latauspaikan (yhteiskäyttö) ennen latausta välttääkseen konflikteja muiden kanssa. Tämä järjestelmä on suunniteltu edistämään jakamistaloutta asuntoyhtiöissä tai julkisissa pysäköintitiloissa varmistamalla, että kaikilla käyttäjillä on tasapuolinen pääsy latausinfrastruktuuriin.

KotiCharge on edelläkävijä ja ainoa palveluntarjoaja Suomessa, joka tarjoaa pörssisähkösopimusten hinnoittelutukea laskutuksessa ja älykkäässä latauksessa kustannustehokkaina tunteina. Näin käyttäjät voivat hyötyä lataamalla vuorokauden halvimpien tuntien aikana.

KotiCharge on edelläkävijä ja ainoa palveluntarjoaja Suomessa, joka tarjoaa pörssisähkösopimusten hinnoittelutukea laskutuksessa ja älykkäässä latauksessa kustannustehokkaina tunteina. Näin käyttäjät voivat hyötyä lataamalla vuorokauden halvimpien tuntien aikana.

Mikä tässä on parasta? Sinulla ei tarvitse olla kotona meidän laturiamme saadaksesi kaiken irti KotiCharge ominaisuuksista. Lataa vain sovellus, ja voit käyttää mitä tahansa julkista KotiCharge-asemaa. Maksat vain kuluttamastasi sähköstä, ja me hoidamme loput. KotiChargen avulla EV-latauksesta tehdään yksinkertaista, tehokasta ja käyttäjäystävällistä.

Mobiilisovellus on saatavilla sekä Google Playssa että App Storessa.

Vaihde KotiChargeen

Ota yhteyttä jo tänään

Vaihtaminen KotiChargeen on suoraviivaista. Yhdistämme laturit KotiChargen OCPP-taustajärjestelmään, siirrämme käyttäjien ja asuntoyhtiön tiedot KotiChargeen, otamme laturit käyttöön sovelluksessa, ja siinä kaikki. Voit nyt nauttia älykkäistä ominaisuuksista ja automaattisesta laskutuksesta!

Keskimäärin nykyisestä operaattorista KotiChargeen vaihtaminen kestää alle 10 minuuttia. Ota meihin yhteyttä jo tänään, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Selvitetään yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua latausratkaisujen osalta.

Huolettaako, ettei kotisi laturi ole yhteensopiva KotiChargen kanssa?
KotiCharge tukee latausasemia, jotka ovat yhteensopivia OCPP 1.6J -standardin tai sitä uudemman kanssa. Tämä laaja yhteensopivuus varmistaa, että asukkaat voivat käyttää palvelua jopa nykyisillä latauslaitteilla.

  Ota yhteyttä  

Sähköautosi Latausvalmiutesi on täällä!