About Us

Revolutionizing
EV Charging

Landscape

Founded in the heart of Finland, KotiCharge is at the pioneer of home charging solutions for electric vehicles. Our mission is to bridge the gap between the rapid growth of EV adoption and the need for accessible, efficient charging solutions. Catering to both housing companies and individual EV owners, we’re dedicated to making the transition to electric vehicles smoother and more sustainable.

About Us

Our innovation lies in our unique approach. Instead of completely renovating the power line immediately, we install 11kw EV chargers onto existing heating pole infrastructure in housing complexes while preserving these poles. This approach avoids costly and time-consuming renovations and mutual consensus challenges. Thus, it ensures a quicker setup, bringing fast and reliable EV charging to your parking slot.

“We strive to lower the barriers to EV charger adoption in residential and commercial buildings by eliminating the hefty cost and time it typically requires!” – KotiCharge CEO

Learn More About Our Approach

Tehtävämme on tarjota kustannustehokas ratkaisu kiinteistöjen latausvalmiuden parantamiseen, latauspisteiden asennukseen ja tehokkaaseen lataukseen käyttäjälle

Olemme suomalainen teknologiayhtiö joka haluaa intohimoisesti raivata tietä vihreämmälle tulevaisuudelle. Tarjoamme sähköautoilijoille innovatiivisen latausratkaisumme, joka hyödyntää kehittämäämme kuormanhallintateknologiaa. Uskomme, että sähkö- ja hybridiautojen lataamisen tulisi olla yhtä yksinkertaista kuin puhelimenkin lataaminen öisin.

Oletko koskaan tuntenut harmitusta siitä, ettei latausratkaisu ole saatavilla asuinkiinteistössäsi tai työpaikallasi? Tai sen hankinta ei ole ollut mahdollista kalliiden kustannusten takia? Tiedämme tunteen, ja siksi keksimme ainutlaatuisen lähestymistavan. Hyödyntämällä olemassa olevaa autojen lämmitysrasiajärjestelmää kiinteistöissä olemme tehneet latausratkaisun, joka on helposti saavutettavissa ja kustannustehokas.

Matkamme alkoi yksinkertaisella kysymyksellä: “Kuinka voimme tehdä EV-latauksesta saumattoman sekä asunto-osakeyhtiöille että kiinteistönomistajille?” Tämä johdatti meidät kehittämään ainutlaatuisen ratkaisumme, joka eliminoi laajamittaisten remonttien tarpeen, säästäen sekä aikaa että rahaa. Asialle omistautuneiden insinööriemme avulla olemme varmistaneet, että latausprosessi on sujuva, luotettava ja käyttäjäystävällinen. Liity mukaan matkaan ja aja kohti kestävää tulevaisuutta, yksi lataus kerrallaan.

Tarjoamme ratkaisua, mitä muut palveluntarjoajat eivät pysty tarjoamaan yhtä kustannustehokkaasti

KotiCharge Toimitusjohtaja

Kuinka teemme sen helpommaksi kaikille

Yhdistämällä innovatiivisen latusratkaisun, laadukkaan asennustyön ja omistautuneen asiakastuen. Tarjoamme latausratkaisun ja -kokemuksen, johon muut eivät pysty!

  Askeleet vaivattomaan sähköautojen latausratkaisuun  

Näin aloitat KotiChargen käytön

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Ota meihin yhteyttä, niin tutkimme nykyisen järjestelmäsi huolellisesti ja luomme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Jos sinulla on jo sähköauton latausasemia ja harkitset operaattorin käyttöä tai vaihtoa, tarjoamme myös ratkaisun olemassa oleviin latauslaitteisiin. Saat pörssisähkösopimusten hinnoittelutuen, optimoidun lataustehon ja joukon muita ominaisuuksia vain yhdellä puhelulla!

Arviointikäynti

KotiCharge suorittaa sähköjärjestelmän tarkastuksen tarkkaa asennussuunnitelmaa ja tarkennettua tarjousta varten.

Tämän kartoituksen avulla varmistamme, että nykyinen sähköjärjestelmä pystyy turvallisesti käsittelemään latausaseman/-asemien lisääntyneitä virrankäyttötarpeita, taaten katkeamattoman palvelun ilman, että järjestelmää rasitetaan liikaa. Tämän lisäksi asiakas valitsee latauslaitteen, jonka haluaa käyttöönsä.

Asennus

Tiimimme hoitaa asennusprosessin alusta loppuun. Tarjoamme latausvalmiuden ilman kalliita lisäinvestointeja. Jos asennuksen aikana ilmenee yllättäviä lisäkustannuksia, ilmoitamme niistä välittömästi asiakkaalle. Asennus on yleensä valmis yhdessä päivässä.

Jos sinulla on jo laturi ja haluat käyttää operaattoripalveluamme, varmistamme laturisi yhteensopivuuden ennen sitoutumista. Löydät lisää tietoa tuetuista laitteista Operaattoripalvelu-sivulta.

Lataa KotiCharge-sovellus

Lataa käyttäjäystävällinen mobiilisovellus, joka on saatavilla sekä Google Playsta että App Storesta. Luo tili, lisää maksukortti, kytke laturi ja olet valmis.

  Ota yhteyttä  

Sähköautosi latausvalmiutesi on täällä!