Tehtävämme on tarjota latausvalmiutta ja nopeita latureita ilman linjaremonttia

Hei, me olemme KotiCharge. Perustettu Suomen ytimessä, haluamme intohimoisesti raivata tietä vihreämmälle tulevaisuudelle sähköautoille tarkoitetuilla innovatiivisilla kotilatausratkaisuillamme. Uskomme, että EV:n lataamisen tulisi olla yhtä yksinkertaista kuin puhelimenkin lataaminen öisin.
Oletko koskaan tuntenut harmitusta siitä, ettei latausratkaisu ole saatavilla asuinkompleksissasi? Tai kammoksuttanut kalliita remontteja vain saadaksesi latauspisteen? Tiedämme tunteen, ja siksi keksimme ainutlaatuisen lähestymistavan. Hyödyntämällä olemassa olevaa autojen lämmitysinfrastruktuuria asuinrakennuksissa olemme tehneet EV-latauksesta paitsi saatavilla olevan, myös kustannustehokkaan.
Matkamme alkoi yksinkertaisella kysymyksellä: “Kuinka voimme tehdä EV-latauksesta saumattoman sekä asuntoyhtiöille että yksittäisille omistajille?” Tämä johdatti meidät kehittämään ainutlaatuisen ratkaisumme, joka elimini laajamittaisten remonttin tarpeen, säästäen sekä aikaa että rahaa. Asialle omistautuneiden insinööriemme avulla olemme varmistaneet, että latausprosessi on sujuva, läpinäkyvä ja käyttäjäystävällinen.
Olemme täällä tarjoamassa sitä, mitä muut palveluntarjoajat eivät voi, jotta kaikki sujuisi helpommin. Ja samalla jaamme matkaamme, oivalluksiamme ja innovaatioitamme täällä ja sosiaalisissa kanavissamme. Liity meihin ajamaan kohti kestävää tulevaisuutta, yksi lataus kerrallaan.

KotiCharge Toimitusjohtaja


Kuinka teemme sen helpommaksi kaikille

Yhdistämällä kekseliään idean, erinomaisen insinöörityön ja omistautuneen asiakastuen. Me lupauksemme tarjota sellainen EV-latauskokemus, johon muut eivät pysty!

  Opi Vaiheittainen Opas Saumattomaan EV-Lataukseen  

Näin aloitat KotiChargen käyttö

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Ota meihin yhteyttä, niin tutkimme nykyisen järjestelmäsi huolellisesti ja luomme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Jos sinulla on jo sähköauton latausasemia ja harkitset operaattorin käyttöä, olemme käytettävissäsi. Koe SPOT-hinnoittelu, älykäs lataus ja joukko muita ominaisuuksia vain yhdellä puhelulla!

Verkkokartoitus

KotiCharge suorittaa verkkokartoituksen arvioidakseen sähköverkon potentiaalin ja sen rajoitteet suunnitellulla asennusalueella.

Tämän verkkokartoituksen avulla varmistamme, että nykyinen sähköinfrastruktuuri pystyy käsittelemään latausaseman/-asemien lisääntyneitä virrankäyttötarpeita, taaten katkeamattoman palvelun ilman, että järjestelmää rasitetaan liikaa. Sen jälkeen voit valita ihanteellisen latausaseman/-asemat kattavasta mallilistastamme.

Helppo asennus

Tiimimme hoitaa asennusprosessin, integroiden laturimme olemassa olevaan lämmitystolppa-infrastruktuuriisi. Tarjoamme latausvalmiuden ilman kalliita remontteja. Tämä on ensimmäinen vaihe kolmivaiheisessa asennuksessamme, tehden siitä täysin tulevaisuudenkestävän ja skaalautuvan.

Jos sinulla on jo laturi ja haluat käyttää toimintapalveluamme, määritysprosessi kestää tyypillisesti vain 10 minuuttia, edellyttäen, että nykyinen laturisi on yhteensopiva järjestelmämme kanssa. Ota selvää lisää tukemistamme sähköauton latausasemamerkeistä, ja soita meille saadaksesi laturisi valmiiksi!

Lataa KotiCharge sovellus

Lataa käyttäjäystävällinen mobiilisovellus, joka on saatavilla sekä Google Playsta että App Storesta. Luo tili, lisää maksukortti, kytke laturi ja olet valmis toimimaan..

  Ota yhteyttä  

Sähköautosi latausvalmiutesi on täällä!