Avaimet käteen ratkaisu  

Ennen latausaseman asentamista KotiCharge tekee sähköjärjestelmän tarkastuksen paikallisen sähköjärjestelmän kapasiteetin arvioimiseksi ja mahdollisten kustannusten määrittämiseksi. Tämän avulla varmistamme, että järjestelmä pystyy käsittelemään lisätyn tehontarpeen ilman häiriöitä tai ylikuormitusta. Ennen kaikkea haluamme varmistaa turvallisen asennuksen. Kerromme myös, jos asennus vaatii muutoksia joista voi muodostua lisäkustannuksia asiakkaalle.

KotiCharge tarjoaa monipuolisen valikoiman huippuluokan latureita tunnetuilta merkeiltä. Tunnettujen merkkien ja laadukkaiden latureiden avulla takaamme turvallisen, käyttäjäystävällisen ja kustannustehokkaan latauksen. Tiimimme neuvoo asiakkaita parhaan laturin valinnassa eri tarpeisiin ilman piilokuluja.

Sähköjärjestelmän kartoituksen perusteella asentajamme tekevät suunnitelman asennuksen osalta ja siitä millainen kuormanhallinta kohteeseen pitää toteuttaa sekä miten monta latauspistettä voidaan asentaa.

Asentajamme toteuttavat asennuksen sähköjärjestelmän kartoituksen perusteella ja asiakkaan valitsemilla latauslaitteilla. Asentajat tekevät suunnitelman ja tarjouksen mukaisesti tarvittavat asennustyöt, sähköjohdotusten muutokset, turvatarkastukset, toiminnallisen testauksen ja merkinnät. Jos asennuksesta tulee yllättäviä kustannuksia, kerromme asiasta välittömästi asiakkaallemme.

YOU ARE IN GOOD COMPANY
  OLET HYVÄSSÄ SEURASSA  

KotiCharge luottoyhteistyökumppanit

YLIVOIMAISTA LAATUA EDULLISESTI
  YLIVOIMAISTA LAATUA EDULLISESTI  

Avaimet käteen – hinnoittelu

Hanki EV laturisi
Hanki EV laturisi
  Riippumaton ja erinomainen laitetuki  
Riippumaton ja erinomainen laitetuki

Operaattoripalvelun hinnoittelu

Operaattoripalvelumme voidaan tilata myös suureen osaa markkinoilla olevista latausratkaisuista. Palvelumme takaa turvallisen kuormanhallinnan kaikille latauslaitteille. KotiCharge tarjoaa operaattoripalvelun, joka ei estä latureiden käyttöä tulevaisuudessa vaikka asiakas irtisanoisi operaattoripalvelun.

Operaattorin palvelumaksu

Operaattorin käyttömaksu

5 €/charger/month

2,48 cent/kWh

Operaattoripalvelumaksu

Operaattoripalvelun käyttömaksu

5 €/laturi/kk

2.48 c/kWh

  Useiden laturimerkkien tuki  

Tukemamme EV Laturibrändit

GARO

ChargeAmps

Zaptec

Go-e

DEFA

ABB

EASEE

Kempower

Schneider

Keba

GARO

Charge Amps Dawn

Zaptec

Go-e

Wallbox

ABB

EASEE

Kempower

Schneider

Keba

KotiChargen ratkaisun kanssa voidaan käyttää kaikkia latauslaitteita jotka tukevat OCPP 1.6J-standardia tai uudempaa. Kuormanhallintamme on laturista riippumaton ja sen avulla voidaan optimoida latausteho sähköjärjestelmään asennettujen latureiden osalta valmistajasta riippumatta.

Päivitämme jatkuvasti järjestelmäämme tukemaan eri latauslaitevalmistajien tuotteita. Mikäli käytössäsi on erimerkkinen laturi kuin meidän sivuillamme, ota rohkeasti yhteyttä

Älykäs, nopea ja erittäin luotettava
  Älykäs, nopea ja erittäin luotettava  

KotiCharge älykkäät operaattori ominaisuudet

Älykäs, nopea ja erittäin luotettava

KotiCharge älykkäät operaattori ominaisuudet

 Asennusprosessi  
  Tilaus ja toimitus  

Soita meille, niin sovimme kohdekäynnin ja sähköverkon tarkistuksen.

KotiCharge-ratkaisun hyödyt

KotiCharge-ratkaisun hyödyt

  FAQS

Usein kysyttyjä
kysymyksiä

Mikä tekee KotiChargesta erilaisen muihin EV-latausratkaisuihin verrattuna?

KotiCharge tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan hyödyntämällä kiinteistöissä olemassa olevaa lämmitysrasiajärjestelmää. Tämä poistaa kalliin sähköremontin tarpeen, tehden latauksesta helpommin saavutettavaa ja kustannustehokasta. Ratkaisumme tarjoaa nopean peruslatausratkaisun ja operaattoripalvelun markkinoiden edullisimmalla hinnalla.

Pitääkö käyttäjän ladata KotiCharge-sovellus?

Kyllä, KotiCharge tarjoaa mobiilisovelluksen Google Playn ja App Storen kautta, Sovelluksen avulla käyttäjät pystyvät varaamaan lataussession (yhteiskäyttölaturit), aloittamaan ja ajastamaan latauksen sekä maksamaan latauspisteen käytöstä. Käyttäjä saa sovelluksen kautta reaaliaikaista tietoa lataussessiosta.
Jos kiinteistössä on käytössä Kotichargen konenäköratkaisu, ei sovellusta tarvita latauksen aloittamiseen.

Mitkä latauslaitteet ovat yhteensopivia Kotichargen ratkaisun kanssa?

KotiChargen ratkaisun kanssa voidaan käyttää useimpia latauslaitteita jotka tukevat OCPP 1.6J-standardia tai uudempaa. Voit myös lukea lisää latauslaitteista joita tuemme, operaattoripalvelut-sivulta (https://koticharge.com/operaattorina/).

Miten latauslaitteen käyttö laskutetaan Kotichargen ratkaisulla?

Kotichargen ratkaisu seuraa käytettyä latausenergiaa ja laskee sähköenergian kustannuksen sekä käyttäjälle että kiinteistönomistajalle tai kiinteistöyhtiölle. Näin ollen mahdollistetaan myös pörssisähkösopimusten tukeminen laskutusautomaatiossa. Haemme pörssisähkö hinnat Nordpoolin palvelusta päivittäin.
Järjestelmän avulla sekä kiinteistön omistajat että palvelun käyttäjät voivat seurata sähkönkulutusta ilman ylimääräistä työtä.
Sovelluksemme avulla on helppoa ajastaa lataus edullisiin hetkiin ja säästää merkittävästi latauskustannuksissa.

  Ota yhteyttä  

Sähköautosi latausvalmius on täällä!