Erilaiset latausaikataulut KotiChargen avulla

KotiCharge tarjoaa useita vaihtoehtoja sähköauton latausaikataulujen suunnitteluun käyttäjien mieltymysten mukaan. Sen spot-hinnoittelusopimuksen avulla sähköauton käyttäjät voivat ladata autonsa reaaliaikaisilla sähkön hinnoilla, optimoida lataustunnit ja säästää keskimäärin 30 % sähkömenoissa. Tämä ominaisuus mahdollistaa käyttäjillemme kustannusten ja energian säästämisen samalla, kun he osallistuvat tulevaisuuden energiaratkaisuihin.

Alla on esitelty eri tavat suunnitella latausaikataulut KotiChargen avulla:

  • Aikataulu valmiinaolon mukaan  

Aikataulusta riippuville käyttäjille KotiCharge tarjoaa mahdollisuuden asettaa tietyn ajan, jolloin sähköauton tulee olla täysin ladattu. Tämän perusteella se laskee kustannukset, keston ja energiankulutuksen. Jos sähköautosi latautuu aiemmin kuin odotettu, mutta energiamäärä on alhaisempi suuren sähköverkon kysynnän vuoksi, KotiChargen älykäs järjestelmä pidentää latausaikaa automaattisesti varmistaakseen, että saat täyden energiamäärän määrittelemääsi valmiusaikaan mennessä.

  • Aikataulu hintakaton mukaan  

Hintatietoisille käyttäjille KotiCharge mahdollistaa hintakattojen vertailun samalla, kun se laskee arvioidun energiankulutuksen, latauksen keston ja kustannukset. Tämä on ihanteellinen hintaherkille käyttäjille, jotka voivat joustavasti säätää latausaikojaan ja -kestojaan, priorisoiden kustannussäästöt kiinteän aikataulun sijaan.

  • Aikataulu ajan mukaan

Aikataulusta riippuville käyttäjille KotiCharge antaa mahdollisuuden asettaa sekä aloitus- että lopetusajat lataukselle, minkä jälkeen se laskee automaattisesti arvioidun energiankulutuksen, keston ja kustannukset. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan siihen, milloin ja kuinka kauan ajoneuvosi latautuu, varmistaen, ettei sinun tarvitse huolehtia odottamattomista kustannuspiikeistä tai viime hetken aikataulumuutoksista.

  • Automaattinen aikataulutus  

KotiCharge tarjoaa myös automaattisen aikataulutusominaisuuden, joka oppii lataustottumuksistasi ja mieltymyksistäsi. Analysoimalla lataushistoriaasi järjestelmä määrittää optimaalisen latausajan ja tunnistaa kustannustehokkaimmat ajat lataukselle.

Kiitos lukemisesta!  

Yhteystiedot:  info@koticharge.com