Mikä inspiroi meitä kehittämään ratkaisumme?
  Mikä inspiroi meitä kehittämään ratkaisumme?  

Yleisimmät Ongelmat EV-latausratkaisuissa

  Eri Lähestymistapa
Eri Lähestymistapa

Kuinka KotiChargen EV-latausratkaisu Auttaa

Sujuva Asennus ja Kustannussäästöt
  Sujuva Asennus ja Kustannussäästöt

Asteittainen päivitys, kolmen vaiheen asennus

Vaihe yksi: Latausvalmius

KotiCharge tuo mukanaan vallankumouksellisen lähestymistavan EV-lataukseen tarjoamalla latausvalmiutta ilman remonttia. Vain 10 %:n keskimääräisestä kustannuksesta verrattuna muihin latausratkaisuihin, tarjoamme kuorman tasapainottamisen ja muutaman nopean laturin säilyttäen suurimman osan lämmitystolpista.
Tämä alkuvaihe varmistaa, että asuntoyhtiöt voivat saada latausvalmiuden ja nopeat laturit ilman merkittävää taloudellista taakkaa.

Vaihe kaksi: Linjaremontti

Kun lataustarpeesi kasvavat, KotiCharge on mukanasi. Toisessa vaiheessa keskitymme sähkölinjan remontointiin ja lisäämme enemmän nopeita latureita.
Tässä vaiheessa 60 % kokonaiskustannuksista mahdollistaa asteittaisen ja hallittavan investoinnin. Kyse on infrastruktuurin parantamisesta pitäen kustannukset kurissa.

Vaihe Kolme: Kaikki Nopeasti EV-laturit

Viimeistelemällä EV-latausmuutoksen kolmannessa vaiheessa keskitytään tulevaisuuden optimointiin. Jäljellä olevan 30 %:n investoinnilla siirrymme kaikissa yksiköissä nopeisiin latureihin.
Tämä varmistaa, että olet täysin varustautunut kasvavaan EV-kysyntään. Ja muista, jos omistusostaminen ei ole sinua varten, huoleton vuokravaihtoehtomme on aina saatavilla, tehden koti-EV-latauksesta saavutettavaa ja edullista.

Tekninen osio: käytössä oleva teknologia
  Tekninen osio: käytössä oleva teknologia

KotiChargen Erikoisominaisuus: Ylivertainen Kuorman Tasaus

Kuinka se toimii

KotiChargen kuorman tasauskone erottuu kyvyllään mahdollistaen virran jakaminen paitsi EV-latureiden myös latureiden ja dummy-laitteiden, kuten autonlämmittimien välillä.
11kW laturille tarvittava teho vastaa 6 lämmitysportin yhteistuotantoa. Tämä tarkoittaa, että laturi voi tuottaa maksimissaan 11kWh, kun 3 lämmitystolppaa eivät ole käytössä.

Lämmittimiä käytetään tyypillisesti vain 2 tuntia päivässä ja vain 4 kuukautta vuodessa. Tämä tarkoittaa vain 0,3 %:n käyttöaikaa vuosittain. Muuna aikana niiden potentiaali pysyy hyödyntämättömänä, tarjoten laajan voimavaran, joka voidaan hyödyntää lataukseen.

Mikä meidät vielä erottaa eduksemme, on laitteidemme taito hallita kuormaa monipuolisten EV-laturimerkkien yli, varmistaen tehokkaan ja johdonmukaisen virransyötön myös erilaisten EV-laturien verkostossa – voimme ylpeästi todeta, että muut palveluntarjoajat eivät tarjoa tätä kykyä.

Tutustu KotiCharge Ratkaisut – PDF materiaaliin

Kiinnostaako ainutlaatuinen lähestymistapamme sähköautojen lataukseen? Lataa kattava oppaamme saadaksesi yksityiskohtaisen käsityksen siitä, miten KotiCharge muuttaa alaa. Se on tehty juuri sinua varten!


Onko sinulla jo EV-laturin?

Tutki operaattorin ominaisuuksiamme nähdäksesi, mitä etuja voit saada!

Me asetamme mukavuutesi etusijalle, tarjoten paikan päällä tehtävää laskutusta, älykästä latausta ja intuitiivista mobiilisovellusta. Nauti automaattisesta plugi & charge -toiminnosta, laturin jakamisesta ja pääsystä julkisiin latauspisteisiin kaikkialla minne menetkin.
Siirtyminen palveluumme on kuin tuulen viemää, ja usein yhteensopivilla latureilla se vie vain 10 minuuttia. Tutustu tukemiimme merkkeihin ja ota meihin yhteyttä. Laturisi on toiminnassa alta aikayksikön!


  Ota yhteyttä  

Sähköauton latausoperaattorisi on täällä!