Mikä inspiroi meitä kehittämään ratkaisumme?
  Mikä inspiroi meitä kehittämään ratkaisumme?  

Yleiset ongelmat latausratkaisuissa

  Eri Lähestymistapa
Eri Lähestymistapa

Kuinka KotiChargen EV-latausratkaisu Auttaa

Sujuva Asennus ja Kustannussäästöt
  Kustannussäästöä portaittaisella asennuksella

Latausratkaisun hankkiminen, ratkaisun laajentaminen ja sähköjärjestelmän mahdollinen uusiminen

Vaihe yksi: Latausvalmius

Latausratkaisun hankkiminen ja ensimmäisten latauslaitteiden asentaminen
KotiChargen vallankumouksellisen lähestymistapa mahdollistaa edullisen tavan tarjota latausratkaisu kiinteistössä asuville ja asioiville sähkö- tai hybridiautoilijoille.

Latausratkaisu voidaan ottaa vaiheittain käyttöön, jopa vain yhden latauslaitteen ja kuormanhallinnan asennuksella. Tässä tapauksessa kustannukset voivat olla ainoastaan 10% keskihintaisen asennuksen hinnasta. Järjestelmä tukee uusien latauslaitteiden asentamisen vaikka yksi kerrallaan tarpeen lisääntyessä.

Tämä alkuvaihe varmistaa, että asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt voivat saada latausratkaisun ja tehokkaat peruslaturit ilman merkittävää taloudellista panostusta.

Vaihe kaksi: Latausratkaisun laajentaminen

Kun lataustarpeesi kasvavat kiinteistössä, KotiChargen ratkaisu skaalautuu tarpeen mukaan. Toisessa vaiheessa keskitymme sähkölinjan remontointiin ja lisäämme enemmän nopeita latureita. Kyse on infrastruktuurin parantamisesta pitäen kustannukset kurissa hyödyntämällä aiemmin asennettuja latauslaitteita.

Vaihe Kolme: Järjestelmän kokonaisvaltainen hyödyntäminen

Kolmannessa vaiheessa pystyt optimoimaan koko sähköjärjestelmän mukaisen tehon sähkö- ja hybridiajoneuvojen lataamiseen. Voit lisätä järjestelmään tarvittavan määrän latauslaitteita vanhojen laitteiden lisäksi. Tämä varmistaa, että olet täysin varustautunut kasvavaan lataustarpeeseen.

Tekninen osio: käytössä oleva teknologia
  Kotichargen teknologia


KotiChargen tarjoaa ylivertaisen kuormanhallinnan turvallista peruslatausta varten

Kuinka se toimii

KotiChargen kuormanhallinta tarjoaa ratkaisun olemassa olevan sähköjärjestelmän hyödyntämiseen 11-22kW peruslatauksessa. Kotichargen kuormanhallinta mahdollistaa latureiden asentamisen lisäksi latausrasioiden säilyttämisen muille kiinteistön autoilijoille. Kotichargen ratkaisun avulla voidaan korvata joka kuudes lämmitysrasia peruslatauksen mahdollistavalla latauslaitteella.

Lämmittimiä käytetään tyypillisesti vain 2 tuntia päivässä ja vain keskimäärin 4 kuukautta vuodessa. Tämä tarkoittaa vain 0,3 %:n käyttöaikaa vuosittain. Muuna aikana sähköjärjestelmän potentiaali on hyödyntämättä ja alkuperäisestä investointia ei täysimääräisesti hyödynnetä. Kotichargen kuormanhallinnan avulla voidaan nostaa järjestelmän arvoa ja tarjota arkea helpottavaa latausta asuin- ja liikekiinteistöissä.

Edellä mainitun lisäksi, meidän kuormanhallintamme avulla voidaan varmistaa tehokas ja tasainen virransyöttö myös eri valmistajien latauslaitteiden kesken – voimme ylpeästi todeta, että muut palveluntarjoajat eivät tarjoa tätä kykyä.

Tutustu KotiCharge-ratkaisuun

Kiinnostaako ainutlaatuinen ratkaisumme sähköautojen lataukseen? Lataa kattava oppaamme saadaksesi yksityiskohtaisen käsityksen siitä, miten KotiCharge muuttaa alaa. Se on tehty juuri sinua varten!


Onko sinulla jo EV-laturin?

Tutki operaattorin ominaisuuksiamme nähdäksesi, mitä etuja voit saada!

Me asetamme mukavuutesi etusijalle, tarjoten paikan päällä tehtävää laskutusta, älykästä latausta ja intuitiivista mobiilisovellusta. Nauti automaattisesta plugi & charge -toiminnosta, laturin jakamisesta ja pääsystä julkisiin latauspisteisiin kaikkialla minne menetkin.
Siirtyminen palveluumme on kuin tuulen viemää, ja usein yhteensopivilla latureilla se vie vain 10 minuuttia. Tutustu tukemiimme merkkeihin ja ota meihin yhteyttä. Laturisi on toiminnassa alta aikayksikön!


  Ota yhteyttä  

Sähköauton latausoperaattorisi on täällä!