Asuinalue

Isonnevantie

Avaamassa Edistyneen EV-Latauksen Aikakautta Ensimmäisellä Garo Entity Pro -Asennuksella, Jota KotiCharge Yksinomaan Operoi Suomessa.

Tämä tapaus korostaa keskeistä edistystä tarjottaessa innovatiivisia, tehokkaita ja älykkäitä EV-latausratkaisuja asuinalalle.

Projektin Kohokohdat:

  • Ensimmäinen Garo Entity Pro -laturi Isonnevantie:llä
  • Yksinomainen Toiminta KotiChargen toimesta
  • Huomio: Piste-Hinnoittelulaskutus ja Älykäs Lataus

KotiCharge ja Garo Entity Pro -asennus Isonnevantielle, tehtiin yhteistyössä Herosähkön kanssa.KotiCarge teki Isonnevantiellä sijaitsevan taloyhtien latausjärjestelmän asennuksen yhteistyössä Herosähkön kanssa. Tässä asennuksessa KotiCharge yhdisti latauslaitteisiin edestyksellisen Garo Entity Pro latausratkaisun (GEP). Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun GEP yhdistetään GEP osaksi älykästä latausjärjestelmää. Tämän edistyksellisen ja energiatehokkaan latauksen ohjausjärjestelmän voi saada tällä hetkellä ainoastaan KotiChargen toimituksen yhteydessä.

Miksi juuri Garo Entity Pro valittiin osaksi toimitusta?

GEP on optimaalinen sovellus paikkahintalaskutukseen, ja tuo läpinäkyvyyden laskutukseen ja sähkönkulutukseen. KotiCharge ja sen latauksen ohjaussovellukset yhdistettynä ennenäkemättömän tehokkaaseen laskutusjärjestelmään varmistavat oikea-aikaiset ja läpinäkyvät toiminnot. Nyt tämän edistyksellisen ja tehokkaan ratkaisun voi saada KotiChargen toimitusten kanssa. Tämä sovellus seuraa tarkasti sähkönkulutusta ja -hintaa sekä optimoi latausverkon tilaa. Sähkön hinta voidaan laskuttaa tuntikohtaisen hinnan mukaan, mikäli tämä toiminto on otettu käyttöön. Kun seuraamme tuntikohtaisia hintoja yhdistettynä lataushetken energian kulutukseen, saamme oikean kulutuskohtaisen laskutuksen latauslaitekohtaisesti määritettyä. Tämä on myös laskutuksen perusta. Laskutuksen oikeellisuus on myös varmistettavissa sovelluksen mobiiliversiosta, jossa tämä tieto on tuntikohtaisest nähtävissä.

Se minkä Garo Entity Pro mahdollistaa ja johon KoticCharge sitoutuu, on älykkään ja energiatehokkaan latauksen periaatteiden noudattaminen. Meille teknologia on onnistumisen työkalu, jota myös haluamme jakaa asiakkaidemme käyttöön.

Älykäs Lataus: Sitoutuminen Älykkääseen ja Kestävään Lataukseen

KotiCharge ei ole ainoastaan latauslaitteiden tarjoaja vaan tarjoamme kokonaisratkaisua, jossa parhaat latausominaisuudet ja latausverkon mahdollisuudet on valjastettu asiakkaiden käyttöön. Tässä järjestelmässä latausjaksot voidaan sijoittaa, pörssihintaisen sähkön tapauksessa, alhaisimpien sähkön hintojen ajalle. Silloin vältetään ylimääräisiä kustannuksia, jotka voisivat muodostua huippuhintojen jaksoilta.

Kun lataukset ajoitetaan alhaisimpien hintojen jaksoille kalliimpien hintojen jaksoilta, saavutetaan todella merkittäviä säästöjä. Käyttäjillä on kuitenkin myös mahdollisuus valita kalliimmat lataushinnat, jos muu tarve tähän ohjaa. Tämä ohjattavuus hyödyttää luonnollisesti sähköauton omistajaa, mutta myös vakauttaa sähköverkkoa, kun lataus tehdään sellaisina hetkinä, kun sähkön kulutus on pienempää. Tämä myös mahdollistaa ennakoimaan auton latauksista muodostuvia kustannuksia.

Läpinäkyvä Hinnoittelu: Selkeys ilman Yllätyksiä

Hinnoittelumme perustuu (pörssisähkön käytössä) Nordpoolin hinnoitteluun (linkki Nordpool), ja tästä saatavaan seuraavan päivän hintatietoon. Tämä sähkön hintatieto ohjaa latausjärjestelmää ja poistaa yllätyksiä sähkön käytössä. Luonnollisesti käyttäjällä on velvollisuus seurata tai ohjata näitä tietoja. Meillä KotiChargella on tavoitteena tehdä sähköauton latauksesta helppoa ja mukavaa sekä huomioida energiatehokas lataus, jossa huomioidaan sähkön hinnan vaikutuksset palvelumme käyttäjälle.

Omaksu Tulevaisuus KotiChargen Kanssa

Kun haluat innovatiivisiä ominaisuuksia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, olemme KotiChargella juuri sinua varten kehittäneet älykkään GEP sovelluksen. Et ole koskaan yksin GEP:n kanssa, koska KotiCharge on aina kanssasi. Tämä 4€ per kuukausi oleva palvelu tuo sinulle vapauksia, joita vain KotiCharge voi tarjota. Tässä paketissa yhdistyvät automaattinen laskutus, paikkakohtainen laskutus, älykäs (hintatietoinen) lataus, asiakastuki ja pääsy laajenevaan monikäyttölatausten palveluun. Voit siis ladata autosi myös KotiChargen muiden latausppisteiden verkostossa, joka laajenee jatkuvasti.

Meidän laturimme järjestelmät perustuvat OCPP 1.6J -standardia tai korkeampaa standartia tukeviin järjestelmiin, mukaan lukien merkit kuten Zaptec, Garo, Charge Amps, Wallbox, Keba, ABB, Go-e, Defa, Easee ja KemPower. Järjestelmämme tasapainottaa ja operoi eri laturimerkkejä vaivattomasti.

Se on nyt tässä, ja saatavilla KotiChargen kautta. Ota yhteyttä KotiChargeen ja astu maailmaan, jossa älykkäät latausratkaisut eivät ole vain mahdollisuus, vaan todellisuus, edistäen tulevaisuutta, jossa kestävä liikkuvuus on kaikkien ulottuvilla.

EXPLORE OUR PORTFOLIO
  TUTUSTU PORTFOLIOON  

REFERENSSIT

Aalto Yliopisto

Aalto University

22kw ABB laturin asennus olemassa olevaan lämpöpylvääseen ilman remonttia

Toimistorakennus

VTT Oy

KotiCharge työstää 2 x 100 kW laturia ja 2 x 22 kW laturia.

Asuinrakennus

Rivitalo-huoneisto

Nopea 11kw laturi taloyhtiöön ilman sähköjohtoremonttia

Aalto Yliopisto

Aalto University

22kw ABB laturin asennus olemassa olevaan lämpöpylvääseen ilman remonttia

Toimistorakennus

VTT Oy

KotiCharge työstää 2 x 100 kW laturia ja 2 x 22 kW laturia.

Asuinrakennus

Rivitalo-huoneisto

Nopea 11kw laturi taloyhtiöön ilman sähköjohtoremonttian