Toimistorakennus

Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy

Edelläkävijänä saumattomassa EV-latauksen integroinnissa ensimmäisen 11kW laturin asennuksessa hyödyntäen olemassa olevaa lämmityspylväsinfrastruktuuria.

Tämä projekti merkitsee merkittävää virstanpylvästä esitellessään innovatiivisia, skaalautuvia ja tulevaisuudenkestäviä EV-latausratkaisuja paikallistasolla.

Projektin Kohokohdat:

  • Ensimmäinen nopea 11kW laturi Outokumpu kaupungissa
  • Innovatiivinen infrastruktuurin integraatio
  • Tuleva: Automaattinen Kytke & Lataa

Outokummun kaupungissa tapahtui merkittävä kehitys sähköajoneuvojen (EV) infrastruktuurissa, kun Outokummun Seudun Teollisuuskylä Oy:h asennettiin 11kW nopea laturi. Tämä asennus merkitsee ratkaisevaa hetkeä esitellessään kaupungille sen ensimmäisen nopean Tyyppi-2 laturin, muuttaen tapaa, jolla sekä asukkaat että vierailijat voivat tehokkaasti ladata sähköajoneuvonsa.

11kW Nopean Laturin Asentaminen Outokumpu Kaupunkiin

Tämän asennuksen erottuva piirre on innovatiivinen lähestymistapamme, joka mahdollistaa laturin saumattoman integroinnin olemassa olevaan lämmityspylväsinfrastruktuuriin. Hyödyntämällä olemassa olevaa infrastruktuuria ja säilyttämällä muita pylväitä, pystyimme välttämään kalliit ja aikaa vievät remontit, varmistaen sujuvan ja vaivattoman siirtymisen EV-lataukseen.

Tämä asennus ei tarjoa vain latausratkaisua; se raivaa tietä kattavalle EV-latausinfrastruktuurille tulevaisuudessa.

KotiChargen tulevaisuuden ratkaisut

KotiChargen edistynyt kolmivaiheinen asennusprosessi mahdollistaa välittömän pikalatauksen, mutta tarjoaa myös joustavuutta lisätä lisää latureita lataustarpeiden kasvaessa. Se on tulevaisuuteen suuntautuva ratkaisu, joka varmistaa valmiuden EV-latauksen kasvavaan kysyntään.

KotiCharge menee pelkkien laturien asentamisen yläpuolelle. Hallitsemme jokaista yksityiskohtaa, varmistaen stressittömän latauskokemuksen. Käytämme laturia ja valvomme kaikkia laskutustarpeita, tarjoten saumattoman ja huolettoman matkan. Lisäksi tarjoamme paikkahintatuen, joka mahdollistaa sähkön hinnan tarkan laskemisen latauskuluille. Seuraamme energiankulutusta joka tunti, tarjoten tarkat laskelmat latauskuluista. Hinnoittelutietomme tulee suoraan Nordpoolista ja on julkisesti saatavilla päivän etukäteen, varmistaen, että asiakas tietää aina tarkalleen, minne rahat menevät, ilman arvailuja.

Lisäksi hallitsemme kaikki laskelmat asiakkaan puolesta. Ei enää monimutkaisten hintarakenteiden pähkäilyä tai huolta äkillisistä hintapiikeistä. Teemme EV-latauksesta helppoa, tehokasta ja kustannustehokasta.

KotiCharge hoitaa myös kaikki pienemmät yksityiskohdat, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään. Käytämme laturia ja hoidamme kaikki laskutustarpeet, tarjoten saumattoman ja stressittömän latauskokemuksen.

Automaattinen kytke&lataa

Lisäksi seuraavassa vaiheessa esittelemme vielä kätevämmän ominaisuuden: Automaattisen Kytke & Lataa -toiminnon. Kuvittele saapuvasi, liittäväsi ja latauksen alkavan automaattisesti – sovellusta ei tarvita! Tätä ominaisuutta parannetaan lisäämällä kamera-asennus lisämukavuutta varten tulevina kuukausina.

Tulos

Oletko valmis siirtymään kestävään ja kätevään EV-lataukseen? Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä meihin tänään! KotiCharge on luotettava kumppanisi tuodessasi sinulle asteittaisen päivityksen lämmitysinfrastruktuurista täysin varusteltuun EV-latausasetukseen.

EXPLORE OUR PORTFOLIO
  TUTUSTU PORTFOLIOON  

REFERENSSIT

Aalto Yliopisto

Aalto University

22kw ABB laturin asennus olemassa olevaan lämpöpylvääseen ilman remonttia

Toimistorakennus

VTT Oy

KotiCharge työstää 2 x 100 kW laturia ja 2 x 22 kW laturia.

Asuinrakennus

Rivitalo-huoneisto

Nopea 11kw laturi taloyhtiöön ilman sähköjohtoremonttia

Aalto Yliopisto

Aalto University

22kw ABB laturin asennus olemassa olevaan lämpöpylvääseen ilman remonttia

Toimistorakennus

VTT Oy

KotiCharge työstää 2 x 100 kW laturia ja 2 x 22 kW laturia.

Asuinrakennus

Rivitalo-huoneisto

Nopea 11kw laturi taloyhtiöön ilman sähköjohtoremonttian