Asuinkerrostalo

Rivitalo Asuntoyhtiö

Räätälöity EV-latausratkaisu Rivitalon asuntoon. Teslan omistajan tarpeet täytetty ilman remonttia.

Innovatiivinen EV-latausratkaisu, joka vastasi välittömiin tarpeisiin ilman suuria infrastruktuurimuutoksia ja varmisti mukautuvuuden tulevaa laajentumista varten.

Projektin Kohokohdat:

  • Joustava vuokrausvaihtoehto
  • Sovellukseen integroitu paikkavarauksen
  • Minimaalinen infrastruktuurin muutos

Rivitalo-asuinyhteisö, joka koostuu 15 asunnosta, kohtasi haasteen tarjota sähköajoneuvojen (EV) latausmahdollisuuksia ilman merkittäviä infrastruktuurimuutoksia tai yhteisiä kustannuksia. Yksi yksityinen asiakas yhteisössä omisti Teslan ja toi esille tarpeen EV-laturille. Kuitenkin asuntoyhtiön nykyiset sähkölinjat olivat vanhentuneet, ja kattavan EV-latausaseman suunnitelmat oli aikataulutettu kaukaiseen tulevaisuuteen. Ratkaistakseen tämän ongelman, KotiCharge tarjosi innovatiivisen strategian, joka ei ainoastaan vastannut asiakkaan nykyisiin lataustarpeisiin, vaan loi myös perustan tulevalle kasvulle ja kestävälle sähköistämiselle.

Haasteet, joita asuntoyhtiö kohtasi

Asuntoyhtiön sähkölinjat oli rakennettu 80-luvulla eivätkä ne kyenneet tukemaan useita EV-latureita ilman merkittäviä päivityksiä. Kuitenkin yksi asukkaista ajoi Teslalla ja hänellä oli tarve EV-laturin asentamiseen. Hän sopi tietyistä ehdoista Rivitalo Asuntoyhtiön kanssa. Yksi ehdoista oli, että asuntoyhtiö halusi varmistaa, että asiakas kantaisi kaikki kulut. He halusivat välttää kaikki jaetut kulut EV-latausinfrastruktuurille. Toinen tärkeä seikka oli säilyttää lämmitystolpat muille asukkaille, jotta he voisivat yhä lämmittää autojaan. Yhtiö suunnitteli linjan remontoimista tulevaisuudessa, muttei seuraavan kahden vuoden aikana, joten he halusivat varmistaa, että asiakas voisi palauttaa kaiken alkuperäiseen kuntoonsa tarvittaessa.

Ratkaisumme

Edistyksellinen EV-latausratkaisumme on suunniteltu olemaan minimalistinen eikä vaadi suuria sähkölinjan remontteja asuntoyhtiössä. Sen sijaan, että päivittäisimme koko sähköinfrastruktuurin, voimme tarjota latureiden asentamisen useassa vaiheessa. Kun kilpailijamme vaativat kalliita linjaremontteja, voimme perustaa EV-latausaseman vaikuttamatta nykyiseen sähköverkkoon käyttäen huipputeknologiaa latausteknologioissa. Tällä teknologialla voimme laittaa nopean 11 kW laturin kuuden lämmitystolpan väliin, koska se vaatii saman tehon kuin kuusi lämmitystolppaa yhdessä. KotiChargen kuormantasauslaite mahdollistaa kuorman tasauksen latureiden ja autonlämmittimien välillä.

Tämä mahdollistaa nopeiden 11 tai 22 kW latureiden asennuksen useissa vaiheissa. KotiChargen kanssa voima on käsissäsi, kun tasapainotamme kuorman nopeaa latausta varten uhraamatta lämmitysinfrastruktuuria. Jos haluat asentaa tulevaisuudessa lisää latureita ja remontoida linjan, kuormantasaajamme voi tukea sitäkin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ei ainoastaan osto-, vaan myös vuokrausmallin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse maksaa laturista itsessään, vain sen käytöstä. Asiakaslähtöinen lähestymistapamme sisältää joustavan vuokramallin, joka takaa asiakastyytyväisyyden suojellen samalla asuntoyhtiön etuja.

Kun asuntoyhtiön on remontoitava koko linja, otamme laturin takaisin ilman lisäkustannuksia. Tässä tapauksessa oli kaksi asukasta, joilla oli tarve EV-lataukseen. He voivat jakaa laturin. KotiCharge-mobiilisovellus, jonka voi ladata AppStoresta ja GooglePlaysta, tarjoaa latauspaikkojen varausjärjestelmän vaivattomaan lataukseen. Käyttäjät voivat varata paikan yön yli jopa 12 tunniksi ja irrottaa kaapelin aamulla mennessään töihin. Kun paikka vapautuu, kaapeli irrotetaan automaattisesti, jotta seuraava käyttäjä voi liittää oman kaapelinsa. Ottaen huomioon, että asiakkaamme käyttää laturia vain kahdesti viikossa, se on erittäin kätevää jakaa se naapurin kanssa käyttäen varaussysteemiämme.

Johtopäätös

Innovatiivinen EV-latausratkaisumme mahdollistaa asuntoyhtiön tukea EV-omistajia ilman koko sähkölinjan remontoimista ja tarjoaa samalla joustavan ja kustannustehokkaan vuokrausmallin. Asettamalla etusijalle kestävyyden, sopeutuvuuden ja asiakastyytyväisyyden tarjoamme tulevaisuuden tarpeisiin valmiin ratkaisun, joka integroituu saumattomasti asuinyhteisön tarpeisiin säilyttäen nykyisen infrastruktuurin eheyden.

Tarjoamme myös sellaisia ominaisuuksia kuin pörssihintaan perustuvan laskutuksen sekä älykkään latauksen, joka voi potentiaalisesti säästää 40% sähkön kustannuksista sekä yksityiskäyttäjille että asuntoyhtiöille.

EXPLORE OUR PORTFOLIO
  TUTUSTU PORTFOLIOON  

REFERENSSIT

Aalto Yliopisto

Aalto University

22kw ABB laturin asennus olemassa olevaan lämpöpylvääseen ilman remonttia

Toimistorakennus

VTT Oy

KotiCharge työstää 2 x 100 kW laturia ja 2 x 22 kW laturia.

Asuinrakennus

Rivitalo-huoneisto

Nopea 11kw laturi taloyhtiöön ilman sähköjohtoremonttia

Aalto Yliopisto

Aalto University

22kw ABB laturin asennus olemassa olevaan lämpöpylvääseen ilman remonttia

Toimistorakennus

VTT Oy

KotiCharge työstää 2 x 100 kW laturia ja 2 x 22 kW laturia.

Asuinrakennus

Rivitalo-huoneisto

Nopea 11kw laturi taloyhtiöön ilman sähköjohtoremonttian